Amersfoort
0616946704
coach [at] marjolijnpeters.nl

Reacties van eerdere deelnemers

Paul

"Prachtig, zo'n opstellingendag. Ook als representant maak je wat mee. Je staat dan voor waar bij iemand een diepe knoop is gaan zitten. En het mooie is dat iemand dan weer een nieuwe keus mag maken. En dat je dat samen mogelijk maakt. Dank daarvoor."

Reevy

In onbekend gebied anderen ontmoeten...

Ine

Bijzonder prettig, vertrouwd en heel inzichtelijk! De ervaring was heel steunend voor mijzelf en het hele gezin. Jouw begeleiding was daar een belangrijk aandeel in. Hartelijke groet!

Marjolein

Dank je wel voor de indrukwekkende workshop van een familieopstelling die je hebt gegeven op de Dag van de Hoogbegaafdheid. Ik denk dat mede dankzij jouw professionele inzet, we ons veilig voelden in de groep, hoewel we elkaar geen van allen kenden. Bijzonder dat ik mocht ervaren hoe een familieopstelling in z'n werk gaat en het trof me hoe betrokken je met degene omging over wie de opstelling ging.

Ik neem deze ervaring mee in mijn studie en toekomstige baan als hulpverlener en zal er zeker mijn voordeel mee doen!

Anoniem

Dank je wel voor je subtiele begeleiding. Ik voelde me veilig en gezien.

Ernst

Onlangs heb ik meegedaan aan een opstellingendag waarbij een aantal vragen zijn opgesteld waarbij hoogbegaafdheid al dan niet op de voorgrond of de achtergrond een rol speelde. Nu voelen opstellingen voor mij altijd al veilig en vertrouwd, maar dit voelde helemaal als een moment van thuiskomen.

Joke

Marjolijn werkt op een hele heldere, mooie manier. Ze maakt een mooie combinatie van intuïtie en kennis uit verschillende opleidingen. Heel integer!

Susan

Ik ken je niet alleen als coach maar ook als opsteller. In beide gevallen ga je pragmatisch maar ook met veel empathie te werk. Je weet al heel snel waar de "crux" zit en pakt het vanaf daar verder op.

Ik heb er veel aan gehad en het heeft voor de noodzakelijke veranderingen in mijn leven gezorgd. Mijn leven is een stuk rustiger en duidelijker geworden door de inzichten die ik heb gekregen in het coachtraject en door de familieopstellingen die ik bij Marjolijn gedaan heb.

Ook als het coachtraject is afgerond en je daarna toch nog tegen dingen aanloopt, is Marjolijn altijd bereid je verder te helpen.

Bert en Brenda

We willen Marjolijn bedanken voor dit gegeven en voor de hele ervaring van de familieopstelling die wij beiden apart hebben meegemaakt.

Het heeft ons veel gebracht aan inzicht in elkaar en onszelf. Wij hebben thuis bijvoorbeeld een nieuwe tafelschikking; de kinderen aan de ene kant, Bert en ik naast elkaar. Dat leerden we van Marjolijn en heeft duidelijk effect.

Ik ben fulltime thuis voor de kinderen en Bert werkt lange dagen. We hebben niet zo heel veel contactmomenten en zijn bovendien beiden geen toppers in communicatie. Tot voor kort zaten we hierdoor vaak niet op één lijn in onze houding naar de kinderen. We zijn hier nu veel alerter op en dat werkt prima.

Jan en Elvira Velsen

I have worked wit Marjolijn on a number of occasions. She is a self-starter with a great drive, intelligent and pragmatic. She also has a high EQ which enables her to operate in highly political and sensitive situations. In her personal relationships she is loyal, attentive and willing to help. She makes contacts easily. And most of all: she has a great sense of humor. A great colleague and friend.

Angelique

Lieve Marjolijn,

Wat heb ik genoten van jouw begeleiding.. Met het begeleiden van mijn opstelling wist je precies de juiste vragen te stellen! Heel mooi, mijn dank is groot. Ik vind je in je opstellingen erg professioneel en sterk. Je hebt veel in huis! Ik vond het fijn dat je er was.

Liefs, Angelique

WOWcoaching & opstellingen
Mookhof 3, 3826KB AMERSFOORT
0616946704 | coach [at] marjolijnpeters.nl
Ook te volgen op Facebook

Copyright © 2007